Publicitat
Publicitat

Martínez-Sampere es fa un lloc a la llista de presidenciables del PSC

La diputada valora ser candidata a les primàries sense enfrontar-se a la direcció

Ni tan sols arriba als 40 anys, en els darrers mesos la seva responsabilitat dins del partit ha anat 'in crescendo' i qui la coneix de prop diu d'ella que, a més de tenir una solvència acadèmica contrastada, té olfacte i prou caràcter com per ser un revulsiu en un moment en què s'ha tocat fons.

Rocío Martínez-Sampere, una de les veus que capitanegen el 'New PSC', valora la possibilitat de presentar-se com a candidata a unes primàries que, a mesura que sonen campanes d'un eventual avançament electoral, cada vegada es fan més urgents pels socialistes.

Sempre disciplinada amb la direcció, fonts del partit asseguren que Martínez-Sampere tant pot ser una candidata avalada pels capitans del partit –el primer secretari, Pere Navarro, encara no ha anunciat oficialment que optarà a les primàries– com una aspirant complementària per acabar sumant amb Navarro i arraconar la resta d'oponents.

Podeu llegir-ho a l' Ara Premium.

Més continguts de Política

  1. El Foro de Sao Paulo aprova una declaració a favor del dret a decidir i el caràcter constituent del 27-S

    La XXI reunió de partits i organitzacions d'esquerres i progressistes d'Amèrica Llatina i el Carib insta Espanya a reconèixer el resultat de les eleccions plebiscitàries i a obrir el diàleg per fer efectiu el dret a l'autodeterminació de Catalunya

  2. Lluís Rabell: "Si no s'ha pogut fer un referèndum, menys podrem fer la independència"

    El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot diu a 'El matí de Catalunya Ràdio' que cal teixir complicitats amb l'Estat

  3. Rajoy situa el 27-S com la primera amenaça per a Espanya

    El president espanyol avisa que "a Catalunya no hi haurà independència de cap de les maneres"