RELACIONS CATALUNYA-ESPANYA
Política 17/01/2011

Mas-Colell: "El preu de la no-intervenció d'Espanya no pot ser la intervenció de Catalunya"

El conseller d'Economia respon a les declaracions de Rodríguez Zapatero que reclama a les comunitats autònomes que "s'estrenyin el cinturó" en una entrevista al 'Financial Times'

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha avisat José Luis Rodríguez Zapatero que "el preu de la no-intervenció d'Espanya no pot ser la intervenció de Catalunya". En declaracions a Tv3, Mas-Colell ha respost així el missatge llançat per Zapatero a través d'una entrevista al Financial Times en què es mostra partidari d'una "harmonització" de l'estat autonòmic i adverteix que té "mecanismes poderosos" per fer complir els objectius de dèficit, ja que l'estat és qui té la darrera paraula sobre les emissions de deute.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre aquesta qüestió el conseller català s'ha mostrat escèptic. "Què farà el govern central? Deixar que una autonomia no pugui pagar factures? Això és com l'amenaça de la bomba atòmica." Andreu Mas-Colell ha demanat "lleialtat" al Govern espanyol i han assegurat que "des de la Generalitat serem responsables i farem els deures", en referència a la retallada que s'ha de dur a terme al pressupost per complir l'objectiu de dèficit.

stats