Política 19/10/2011

Mas-Colell col·lecciona intervencions del PP per enxampar-los en contradiccions si governen a Madrid

El conseller d'Economia ha fet aquest advertiment al diputat José Antonio Coto, com a resposta a les crítiques per les retallades i com a advertiment que Rajoy també n'haurà de fer

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha assegurat aquest dimecres que està "col·leccionant" les intervencions del diputat del PPC, encarregat dels temes econòmics, José Antonio Coto. El conseller ha explicat que, atès el to crític amb l'acció de Govern i sobretot amb els ajustos que està fent l'executiu català, ha decidit recollir tot el que el popular diu per recuperar-les i, si cal, retreure-li si, com preveuen les enquestes, Mariano Rajoy i el PP obtenen el govern de l'Estat després de les eleccions generals del 20 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"M'ho estic apuntant tot, i ja l'hi recordaré", ha advertit Mas-Colell a Coto. "Estic col·leccionant totes les seves intervencions i me les guardo per al 2012". Així s'ha dirigit el conseller al diputat del PP després d'escoltar crítiques i retrets en boca de Coto durant la seva interpel·lació al Ple del Parlament. I és que Mas-Colell ha fet constar que "hi ha una possibilitat que el seu partit governi" passades les eleccions del 20-N. I és aleshores quan el conseller preveu que un hipotètic govern espanyol del PP "començarà a dir coses".

"Llavors jo començaré a mirar i a assenyalar contrastos entre el que diu vostè ara i el que digui el govern del PP, que dirà amb què s'ha trobat, que ha de fer coses que va dir que no farien, i que no tenen més remei", ha avisat Mas-Colell, que ha vaticinat que "serà molt entretingut, sobretot perquè aquests objectius tan importants de disminució d'atur estarà aleshores en les seves mans".

stats