NOU GOVERN
Política 07/12/2010

Mas i Duran deixen per a finals de setmana la seva reunió sobre el nou Govern

El president de CiU i futur president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, han deixat per a finals d'aquesta setmana la seva reunió de treball específica per parlar del nou Govern.

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Divendres passat, Duran va acudir a la seu de CDC, al carrer Còrsega de Barcelona, segons fonts d'Unió, per tractar temes relatius al grup parlamentari de CiU al Congrés, i allà va coincidir amb Mas i van conversar, si bé van acordar fer una reunió de treball aquesta setmana amb l'objectiu d'abordar a fons el disseny del Govern i el futur immediat del mateix Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara que s'estudiava la possibilitat que tingués lloc durant el pont de la Puríssima, la reunió formal encara no s'ha produït i podria acabar tenint lloc a finals d'aquesta setmana.

Aquest dijous, Duran haurà d'estar a Madrid per assistir a la compareixença del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, davant el ple del Congrés per explicar l'estat d'alarma decretat per afrontar la vaga massiva i imprevista de controladors, que ha mantingut tancat l'espai aeri espanyol durant 20 hores.

stats