Política 21/11/2011

Duran: "Si no aconseguim el pacte fiscal no serà cap fracàs"

El cap de files de CiU a Madrid refreda expectatives davant la majoria absoluta del PP, tot i que es compromet a defensar el concert "fins a les últimes conseqüències"

Oriol March
1 min
Duran, Mas i Pujol, a la reunió d'aquest dilluns

BarcelonaJosep A. Duran i Lleida, cap de files de CiU a Madrid i guanyador de les eleccions espanyoles a Catalunya, ha refredat expectatives sobre el pacte fiscal davant la majoria absoluta del PP. Duran ha constatat que la majoria aclaparadora de Mariano Rajoy dificulta en extrem la consecució del pacte fiscal, de manera que ja ha avisat que "no seria un fracàs" no aconseguir-lo. "L'important és que el defensem fins a les últimes conseqüències", ha afegit en roda de premsa aquest migdia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha acompanyat Duran en aquesta compareixença pública. Els dos han revifat el pacte fiscal i han assegurat que el defensaran "amb totes les conseqüències" a Madrid.

Duran ha demanat al futur president de l'Estat, Mariano Rajoy (PP) que escurci al màxim els terminis per formar nou govern i que expliqui immediatament a les institucions europees el seu pla econòmic.

stats