Política 28/01/2015

Mas demana per carta a De Gispert comparèixer a la comissió del frau fiscal "no més enllà del mes de febrer"

El president de la Generalitat ha enviat una missiva a la presidenta del Parlament després que tots els partits (excepte CiU) votessin a favor de la seva compareixença dilluns passat

Europa Press
1 min
NEGOCIACIÓ INTENSA
 El president de la Generalitat, Artur Mas, tindrà l'última paraula sobre el vot de CiU als pressupostos de l'Estat per al 2012. Les pròximes setmanes hi haurà negociacions intenses entre governs per pactar aspectes dels comptes.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat per carta a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, comparèixer quan abans millor a la comissió d'investigació del frau fiscal, que dilluns va aprovar la seva compareixença amb els vots de tots els partits de l'oposició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat TV3, el president sol·licita donar explicació en comissió no més enllà del mes de febrer. Ara correspondrà al president de la comissió, el diputat de la CUP David Fernàndez, acordar amb la resta de grups el dia exacte de la compareixença.

La compareixença de Mas va ser vetada fins a quatre ocasions per CiU i ERC. Però arran de les informacions als mitjans de comunicació en què el nom de Mas sortia en les converses d'Oriol Pujol i el seu amic Sergi Alsina en el sumari del cas de les ITV, ERC va sumar amb la resta de l'oposició per demanar el nom de Mas. Va al·legar que és "el millor per al partit i el procés" que les persones que el liderin "no tinguin cap ombra de dubte".

stats