Política 24/03/2011

Mas espera acordar al "màxim de mesures possibles" en la cimera anticrisi

El president de la Generalitat assegura que l'estat del benestar es reforçarà a base de crear riquesa

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat esperançat que la cimera anticrisi que se celebrarà demà permeti arribar als màxims acords possibles. "El meu propòsit és que hi hagi al màxim consens possible entorn al màxim nombre de mesures possible perquè a Catalunya es torni a crear riquesa i feina", ha declarat durant una visita al III Congrés del Tercer Sector Social.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Demà ens hem de concentrar a veure si això surt bé, jo ho espero", ha afegit. El president ha assegurat que farà "tot el possible" per obtenir uns bons resultats de la trobada i ha explicat que només creant riquesa augmentaran els ingressos de particulars i administracions i es podrà "reforçar" l'estat del benestar.

Un dia abans de la trobada, Mas ja ha avançat que el principal objectiu és que tots els agents que hi participen es concentrin a arribar a acords sobre els mecanismes que han de permetre "crear riquesa i treball" i ha assegurat que un cop s'aconsegueixi crear aquesta riquesa, el Govern s'encarregarà de "repartir-la amb la màxima justícia social".

stats