Política 26/07/2014

Mas: "Hi ha coses que es van fer molt malament però sobretot hem de procurar construir una Catalunya millor"

El president de la Generalitat ha eludit contestar a les preguntes sobre el cas Pujol

Agències
1 min
Artur Mas ha inaugurat la nova presó de Puig de les Basses a Figueres / ACN

FigueresEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha reconegut que en el passat hi va haver coses "que es van fer molt malament" però afirma que ara cal sumar esforços per crear "una Catalunya millor" que viu "moments decisius". "Estan en joc moltes passions i somnis que vénen de lluny i estan cridats a anar molt més lluny", ha subratllat Mas. El president ho ha dit durant el discurs de la inauguració oficial de la presó de Puig de les Basses, a Figueres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la inauguració oficial del nou centre penitenciari Mas ha tornat a ser preguntat pels diners sense regularitzar a l'estranger que Pujol va mantenir durant 30 anys, però ha eludit contestar al·legant que ja ha dit el que havia de dir sobre la confessió de l'expresident Jordi Pujol. Durant el seu discurs també ha remarcat que "les presons o recaptar impostos

El president Artur Mas va situar aquest divendres en l'àmbit "estrictament privat, personal i familiar" la confessió de l'expresident Pujol i va subratllar que "no té res a veure amb Convergència, ni amb el partit".

Qui sí que s'ha referit avui a aquest tema ha estat el nou número dos de Convergència, Josep Rull, que ha admès que la revelació de l'expresident català ha produït en el seu partit "tristesa, consternació i un impacte important" i ha afirmat que Pujol ha de reflexionar sobre si ha de comparèixer davant CDC per donar explicacions.

stats