Política 19/03/2011

Mas confia en Osàcar i diu que és "el primer interessat" a arribar fins al fons

El president de CiU diu que confia en l'extresorer de CDC però que arribarà al fons del cas Palau

Agències
1 min

LleidaEl president català i líder de CiU, Artur Mas, ha afirmat avui que és el primer interessat "en què s'arribi fins al fons" en el cas Palau i que el jutge aclareixi la presumpta implicació pel cobrament de comissions del extresorer de CDC Daniel Osàcar, a qui ha expressat la seva "plena confiança". Mas s'ha referit per primera vegada a la imputació judicial d'Osàcar perquè declari pel presumpte cobrament de comissions a favor de CDC de la constructora Ferrovial per l'adjudicació d'obra pública a través de l'entitat cultural.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant l'exigència d'explicacions per part de l'oposició, Mas ha assegurat, en declaracions a la premsa, que el seu partit les ha donat "moltes vegades" i ha deixat clar que la imputació del extresorer de Convergència no pressuposa la seva culpabilitat. "Jo sóc el primer interessat en què s'arribi fins al fons i se sàpiga tot el que s'ha de saber", ha manifestat el dirigent nacionalista, que ha dit tenir "plena confiança" en Osàcar, qui sempre li ha assegurat que ha actuat correctament i sense cap irregularitat, "ni a nivell personal ni tampoc en relació amb el partit".

"Tinc confiança en la seva paraula i estic convençut que la justícia demostrarà aquesta innocència i aquesta falta de culpabilitat", ha remarcat. Artur Mas ha advocat a més perquè no quedi cap tipus de dubtes sobre l'actuació d'Osàcar en el cas Palau, ja que vol que el govern català i els partits que li donen suport "tinguin una actuació immaculada i absolutament correcta i presidida per l'ètica en tot moment".

stats