CONSEQÜÈNCIES DEL 28-N
Política 02/12/2010

Mas tanca la seva ronda de contactes amb Puigcercós, Rivera i Laporta

Solidaritat serà l'últim, a les 18:00 hores

Natalia Araguás
1 min
El líder de CiU, Artur Mas.

BarcelonaEl líder de CiU i futur president, Artur Mas tanca avui la seva ronda de contactes després de les eleccions amb reunions amb el líder d'ERC, Joan Puigcercós; el de Ciutadans (C'S), Albert Rivera; i el de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer en trobar-se amb Mas serà Joan Puigcercós, a les 13:00 hores. D'acord amb l'ordre de representació parlamentària obtinguda al 28-N, que el president de CiU ha seguit fins ara, el següent hauria de ser Joan Laporta. No obstant això, Mas rebrà abans a Albert Rivera, a les 16:30 hores, malgrat els tres diputats de C's enfront els quatre que ha obtingut Solidaritat.

El motiu és cert malestar entre Laporta i Convergència. L' expresident del FC Barcelona no va felicitar a Mas per telèfon per la seva victòria electoral i va ser l'últim en respondre la seva trucada per a fixar dia i hora a la seva cita, segons fonts de CiU consultades per Efe. Malgrat aquestes circumstàncies, la secretària de Mas ha trucat al líder de Solidaritat i, finalment, han concertat cita per a demà a les 18:30 hores.

Així doncs, Laporta serà l'últim líder que rebrà el futur president, que ahir es va reunir amb Alicia Sánchez-Camacho (PPC) i Joan Herrera (ICV-EUiA) i, el dia anterior, amb Joaquim Nadal en representació del PSC, donat que José Montilla ja havia renunciat al seu escó.

stats