POLÍTICA
Política 11/10/2011

Mas no anirà a la desfilada militar del 12-O a Madrid

El Govern hi envia el delegat a Madrid, Jordi Casas. Mas havia criticat la presència de Pasqual Maragall i José Montilla als actes de la Hispanitat quan eren presidents

M.colomer
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, no assistirà demà 12 d’octubre a la desfilada militar de Madrid en commemoració del dia de la Hispanitat, la primera des que és president de la Generalitat. Així ho han confirmat fonts del Govern a l’Ara.cat després que ho avancés Catalunya Ràdio. Mas s’havia mostrat molt crític amb el fet que els expresidents Pasqual Maragall i José Montilla assistissin als actes de la Hispanitat a Madrid. Montilla hi va assistir el 2007 i, després de dos anys d’absència, hi va tornar el 2010, just després de la sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut. El Govern, però, hi enviarà al delegat a Madrid, Jordi Casas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament, ERC i ICV, llavors encara socis del PSC al Govern, van criticar que Montilla tornés als actes del 12-O a Madrid després de dos anys d’absència. Hi van veure motius electoralistes, per la proximitat de les eleccions del 28-N.

stats