POLÍTICA
Política 23/06/2011

Mas, sobre l'entrada en helicòpter: “La sensació no podia ser que jo estigués segrestat”

El president justifica la decisió perquè creu que si les dues màximes autoritats del país no haguessin arribat al ple, “el resultat hauria sigut pitjor”

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio els fets del 15-J, quan els indignats van impedir l'entrada dels diputats al Parlament i van arribar a agredir-ne algun. Mas ha justificat la seva arribada en helicòpter, acompanyat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. “La sensació no podia ser que jo estigués segrestat”, ha dit Mas, que creu que si ell i De Gispert no haguessin arribat al ple, “el resultat hauria sigut pitjor”. El president ha recordat que abans de decidir-se per l'helicòpter va intentar entrar a la cambra en cotxe, però va desistir després de rebre diversos cops al vehicle.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a l'actuació policial que tenia lloc a les portes del parc de la Ciutadella mentre Mas viatjava en helicòpter, el president ha dit que les defensa i ha donat ple suport al conseller d'Interior, Felip Puig. “Si no estigués content, hauria de fer canvis”, ha dit Mas, que opina que “ja n'hi ha prou de convertir la policia en culpable”. Segons el president, “no es poden qüestionar sistemàticament les seves actuacions, per poc estètiques que siguin”.

stats