NOU GOVERN
Política 01/12/2010

Mas aplicarà progressivament la Llei del cinema

El líder de CiU ha recordat que hi ha un marge d'entre 5 i 7 anys per aplicar-la. També ha assegurat que no acomiadarà funcionaris perquè "tenen la plaça guanyada"

Laia Altarriba
1 min

BarcelonaEl futur president de la Generalitat, Artur Mas, ha ratificat el suport de CiU a la Llei del cinema que es va aprovar el mes de juliol passat. Tot i això, ha recordat que hi ha de marge entre 5 i 7 anys per aplicar-la, i que ho faran progressivament amb l'objectiu "que el català sigui present al cinema", però que no es destrueixi el teixit econòmic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Artur Mas considera que ha arribat a un punt de complexitat que s'ha de simplificar. I no només s'ha referit a la CCMA amb relació a la necessitat de simplificar els organismes públics, sinó que que vol anar "a un govern amb menys normes i també menys gent". Tot i això, entén que "no es pot fer de cop". La seva proposta és no substituir les persones que es jubilen o que els nous serveis que es creïn no es cobreixin amb funcionaris. Ha volgut, a més, subratllar que el funcionariat no es pot tocar, "qui ha fet una oposició té una plaça guanyada".

stats