Política 06/04/2015

Mas viatja als Estats Units per explicar el procés sobiranista i impulsar la cooperació

El president impartirà dimecres una conferència a la Universitat de Columbia

Europa Press
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, durant la seva visita a l'empresa Himesa a Sallent.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, inicia aquest dimarts i fins dijous un viatge oficial als Estats Units per visitar Nova York amb l'objectiu de promoure la cooperació entre Catalunya i els Estats Units i per explicar "el procés democràtic català". Després de cancel·lar la seva visita a San Francisco per la mort de la germana del governador, Jerry Brown, Mas viatjarà aquest dimarts a Nova York, on dimecres impartirà una conferència a la Universitat de Colúmbia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La conferència, sota el títol 'Catalonia at the Crossroad', se centrarà en el procés sobiranista i serà presentada per l'economista Xavier Sala i Martín, que és professor al centre.

El programa oficial a San Francisco s'ha mantingut, en part, amb el secretari d'Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana, al costat del delegat del Govern als Estats Units, Andrew Davis. Albinyana i Davis acompanyaran el president en el que serà el tercer viatge oficial de Mas als Estats Units i que donarà continuïtat a la seva anterior visita al país al juny, que va haver de ser escurçada per poder assistir a la proclamació de Felip VI com a rei.

stats