Política 29/09/2016

Mercè Homs obre la porta a sumar amb membres d'altres candidatures si guanya les primàries del PDC a Barcelona

La regidora de l'Ajuntament s'erigeix com la millor candidata per construir una "alternativa real" al govern d'Ada Colau

Ara
1 min
La regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, aquest dimarts en una atenció als mitjans / ACN

BarcelonaL'aspirant a presidir la federació de Barcelona ciutat del Partit Demòcrata Català (PDC) i regidora a l'Ajuntament, Mercè Homs, s'ha erigit avui com la candidata per aconseguir un partit "fort" a la capital catalana i per construir una "alternativa real" al govern municipal d'Ada Colau de cara a les eleccions del 2019.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs competirà a les eleccions dels comitès territorials del PDC de demà i dissabte amb dues altres candidates: la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Teresa Pitarch, pròxima a l'exconseller Germà Gordó, i l'advocada Glòria Freixa, del corrent intern Generació Llibertat. A poques hores que es posin les urnes, Homs ha obert la porta a integrar a la seva llista persones de les altres candidatures després de les eleccions en cas de guanyar-les.

En declaracions als periodistes a les portes del Parlament, Homs ha ressaltat el "bon to" de la seva candidatura, que no ha entrat a "desqualificar ningú". Respecte a les altres dues candidates, la regidora s'ha erigit com la millor opció per convertir el PDC en un partit "fort" a la capital catalana, governada avui per l'alcaldessa Ada Colau.

Homs ha defensat també el seu projecte per articular des de la federació del PDC una "alternativa real" a Colau a les eleccions municipals del 2019, encara que la regidora ja va avançar que no repetirà en els pròxims comicis.

stats