Política 28/07/2015

#Meridianament: l'ANC fa una crida a omplir les xarxes socials amb fotografies que apuntin a la Meridiana

L'entitat sobiranista intensifica la campanya d'estiu per omplir la manifestació de l'11-S

Ara
1 min

BarcelonaL'ANC ha intensificat la campanya d'estiu per assegurar l'èxit de la manifestació de l'Onze de Setembre. A través d'un missatge al compte oficial de Twitter de l'ANC, l'entitat ha demanat que tothom qui ho vulgui enviï fotografies estiuenques en què s'apunti amb el dit la Meridiana, la via que l'Assemblea i Òmnium vol omplir de gom a gom. Les fotografies han d'anar acompanyades de l'etiqueta #meridianament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat, l'objectiu de la campanya és que "la gent, malgrat ser de vacances, prengui consciència sobre la importància del moment que s'acosta i comenci a pensar en la Via Lliure a la República Catalana, la Diada més determinant dels darrers anys". Entre tots els participants, l'ANC sortejarà una plaça per ser a la Fila 0 l'11-S amb tres acompanyants.

Aquesta campanya a les xarxes es produeix en paral·lel als actes que l'ANC està organitzant arreu del territori, cadascun d'ells dedicats a un dels 10 pilars d'un eventual estat independent. Els 10 pilars confluiran en la manifestació de l'11-S a la Meridiana.

Entre les persones que ja han fet arribar les fotografies que apunten a la Meridiana hi ha el Pare Manel i Isona Passola.

stats