Política 27/04/2015

Més de 120 persones participen a la presentació del dossier de l'ARA al Vendrell

El periodista i escriptor Xavier Bosch i el president de la secció d'hoquei del Vendrell, Víctor Romagosa, detallen l'experiència viscuda en el seu recorregut per la ciutat del Baix Penedès

Ara
1 min
Víctor Romagosa i Xavier Bosch, a la presentació del dossier de l'ARA

El VendrellMés de 120 persones han participat aquest dilluns en la presentació del dossier de l’ARA dedicat a la ciutat del Baix Penedès per a les eleccions municipals, una sessió convocada a l’Escola Municipal de Música Pau Casals. A l’acte hi han estat presents Xavier Bosch, periodista, escriptor i articulista d’aquest diari, i el president de la secció d’hoquei del Vendrell, Víctor Romagosa, que va fer de guia del reportatge escrit per Bosch.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció, el periodista ha destacat la vitalitat del mercat del Vendrell, un bon estat de salut del comerç que va contraposar a la situació del sector industrial. Bosch ha apuntat que les possibilitats de remuntar que té el Vendrell segurament passaran pel teixit comercial.

Des d'aquest dilluns 27 d’abril fins al dissabte 23 de maig –el dia abans de les eleccions– el diari publica cada dia un suplement sobre una ciutat, per fer un retrat de la seva realitat social i política i analitzar el context en què se celebraran els comicis, les propostes més destacades de cada candidat i el panorama que es podria dibuixar després de les eleccions. En total es publicaran 27 dossiers, la qual cosa permetrà aturar-se en 25 ciutats representatives de tot el territori català, a més de Palma i València.

Cada dossier serà presentat en un espai emblemàtic de la ciutat el dia abans de publicar-lo, en un acte que serà conduït pel mateix representant del diari que hi hagi anat a fer el reportatge. Si voleu assistir a qualsevol dels actes, us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

stats