Política 21/10/2014

Més de 28.000 voluntaris inscrits pel 9-N

La xifra supera des d'ahir l'objectiu del Govern marcat en 20.000 persones necessàries per organitzar el procés participatiu

Ara
1 min

BarcelonaMés de 28.000 persones s'han apuntat com a voluntàries per participar en l'organització del 9 de novembre en quatre dies d'inscripcions. La xifra, que sumava 28.456 persones segons les últimes dades del Govern actualitzades aquest migdia a les 13:45 hores, supera des d'ahir dilluns els 20.000 voluntaris necessaris per fer possible el procés participatiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i així, la inscripció continuarà oberta tal com va anunciar ahir el conseller a la Presidència, Francesc Homs, al web www.participa2014.cat.

Poden apuntar-se com a voluntaris els més grans de 16 anys, amb estudis mínims (graduat escolar o equivalent) i que disposin d'un telèfon mòbil operatiu durant la jornada de participació com a mínim fins a les 24 hores.

La vicepresidenta, Joana Ortega, informarà aquest dimecres de l'evolució del procés participatiu i la seva logística, després dels canvis que va introduir el Govern al 9N després de la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional (TC) a la Llei de Consultes no referendàries i al decret de convocatòria de la votació.

stats