Política 11/03/2015

Millo, sobre la compareixença de Camacho: "Segurament a algú li sorprendran coses que coneixerà aquell dia"

El popular denuncia que CiU ha "jugat brut" amb una "campanya de persecució" contra el PP de Catalunya

Acn
1 min
Enric Millo, portaveu parlamentari del PP, a Girona

Barcelona"Segurament a algú li sorprendran coses que coneixerà aquell dia". Això és l'únic que ha volgut avançar el portaveu del PP de Catalunya al Parlament, Enric Millo, sobre el contingut de la compareixença de la presidenta del seu partit, Alícia Sánchez-Camacho, en el marc de la comissió d'investigació sobre frau fiscal i corrupció política. En declaracions a La Xarxa, Millo ha denunciat que CiU ha "jugat brut" amb una "campanya de persecució" contra el PP de Catalunya arran de la gravació de La Camarga. El popular ha assegurat que no els fa cap por el contingut del CD que va lliurar Jordi Pujol Ferrusola a David Fernández, tot recordant, però, que està prohibida la seva difusió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo ha recordat que el PP de Catalunya va demanar una comissió d'investigació sobre espionatge polític a Catalunya i CiU i ERC ho van impedir, reclamant que només comparegués Sánchez-Camacho en una comissió normal del Parlament. "Una claríssima operació contra una persona avalada per CiU i ERC", ha resumit. Aquest és el motiu pel qual la líder popular, ha dit, va declinar aquesta compareixença, però sí que estava disposada a donar explicacions en el marc d'una comissió d'investigació.

El popular ha vist en tot plegat un "interès de fer mal" al PP per part de CDC, "una operació política d'un partit contra un altre partit". "Aquí hi ha alguns que entenen la democràcia de forma molt singular. En democràcia tot no s'hi val, alguns aquí han jugat brut, han calumniat, han injuriat, han fet córrer afirmacions que no són certes", s'ha queixat.

stats