Política 31/07/2015

Millo serà el cap de llista del PP a Girona el 27-S

El número dos de Camacho s'arrisca a no sortir com a diputat, perquè les enquestes internes del partit indiquen que no obtindrien representació a Girona

Europa Press
1 min
Enric Millo, portaveu del PP, en una imatge d'arxiu /ACN

BarcelonaEl vicesecretari d'acció política i portaveu del PP, Enric Millo, serà finalment el cap de llista del PP per Girona a les eleccions del 27-S. Segons avança Europa Press, Millo, que també és president provincial a Girona, ha optat per afrontar el repte d'obtenir representació a la província, un escó que és difícil d'aconseguir segons les enquestes internes del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo hauria comunicat a la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i a Xavier García Albiol que té l'obligació de presentar-se per Girona. El partit li havia ofert la possibilitat de ser el número 3, per darrere d'Albiol i Andrea Levy, una posició que li asseguraria virtualment un escó al Parlament.

El partit prepara per a aquest mateix dissabte un acte en algun municipi de Girona per presentar el candidat. Millo ja va assolir a les generals del 2011 un escó per Girona, acabant amb l'estadística que la demarcació gironina era l'única on el PP no tenia representació. Tanmateix, va acabar renunciant a l'escó per seguir al Parlament amb Alícia Sánchez-Camacho, que ha estat la seva principal avaladora aquests últims anys.

stats