Política 18/12/2014

El ministeri de Justícia agraeix que Torres-Dulce hagi "mantingut la seva autonomia" malgrat les "grans tensions"

En un comunicat, Justícia expressa el seu "més absolut respecte" per la decisió de Torres-Dulce, que recalca que l'ha pres "per motius personals". Li reconeix "especialment" el seu "paper en assumptes de gran importància" basats en "els valors democràtics i el respecte a l'estat de dret"

Ara
1 min
REUNIÓ DECISIVA 
 Torres-Dulce busca avui l’aval de la cúpula dels fiscals de l’Estat a la querella.

BarcelonaEl ministeri de Justícia ha agraït aquest dijous al fiscal general de l'Estat dimissionari, Eduardo Torres-Dulce, que hagi mantingut "la seva autonomia" també en moments "difícils i de grans tensions". "Han estat tres anys de gran feina, amb moments difícils i de grans tensions en els quals la Fiscalia sempre ha mantingut la seva autonomia, des del rigor i amb el màxim respecte a la legalitat", ha manifestat el ministeri en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministeri destaca també que Torres-Dulce ha "vetllat sempre per la defensa de la legalitat i l'ordre constitucional" i ha exercit el càrrec amb "plena objectivitat i independència". També li agraeix "especialment la seva col·laboració amb el govern, vetllant pel bon funcionament de les institucions" a més del "seu paper en assumptes de gran importància per a la nostra societat, basada en els valors democràtics i el respecte a l'estat de dret".

El govern espanyol es compromet en el comunicat a posar en marxa tots els mecanismes necessaris per nomenar un nou fiscal general de l'Estat.

stats