ELECCIONS GENERALS
Política 25/07/2011

Iceta: “Els catalans saben que Duran vol ser ministre i que a canvi ens vendran qualsevol moto”

El viceprimer secretari del PSC denuncia l'aliança "de les dretes". Assegura que no hi ha hagut cap veu crítica de l'executiva a la decisió de donar suport a la tramitació de les lleis òmnibus

Sara González
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha denunciat avui que “les dretes, quan poden, s'entenen i s'ajunten” i ha alertat que l'objectiu de CiU és forjar una aliança amb Mariano Rajoy a la Moncloa. “Els catalans saben que Duran vol ser ministre i a canvi ens vendran qualsevol moto”, ha dit Iceta sobre la voluntat expressada per Artur Mas de ser soci estable d'un govern dels populars a canvi del pacte fiscal per a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent socialista ha subratllat que a CiU “no li han calgut mai gaires pretextos per donar suport al PP”, i que una prova d'aquest pacte inicipient es troba en l'aprovació conjunta amb els populars d'uns “pressupostos insolidaris”. Sobre la proposta de Duran de fer una moció de censura juntament amb el PP, Iceta ha denunciat que aquesta actitud “topa” amb el discurs de garantir l'estabilitat que ha fet CiU fins ara.

Quant a la decisió del PSC de facilitar l'aprovació de la tramitació de les lleis òmnibus, el viceprimer secretari ha assegurat que l'executiva del partit ha valorat positivament aquesta actuació i “no hi ha hagut cap veu” crítica. Sobre el candidat del PSC a les eleccions espanyoles, Iceta ha afirmat que “amb tota probabilitat serà Carme Chacón”.

stats