Política 30/01/2011

La Mitja Marató provoca fortes restriccions del trànsit a Barcelona

Amb motiu de la celebració de la Mitja Marató de Barcelona aquest diumenge al matí, l'Ajuntament ha tallat múltiples vies, per la qual cosa hi ha hagut fortes restriccions de trànsit a diversos carrers per on es desenvolupa la carrera.

1 min

BarcelonaLa Mitja Marató comença a les 08.45 hores i acaba a les 11.30 hores, aproximadament, segons que ha informat l'Ajuntament de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, a partir de les 05.00 hores de diumenge, 30 de gener, s'ha tancat el trànsit del passeig de Pujades, entre Wellington i la calçada descendent del passeig de Lluís Companys, amb el muntatge de la sortida i per permetre l'escalfament dels corredors.

A partir de les 07.30 hores del diumenge 30 de gener s'ha tancat el trànsit al passeig Pujades a la zona d'accés a Lluís Companys.

A partir de les 08.00 hores del diumenge 30 de gener s'ha bloquejat el trànsit a les vies següents: l'avinguda Paral·lel amb el carrer Comte Borrell, avinguda de Diagonal entre els carrers Espronceda i Bac de Roda, i passeig de Circumval·lació a l'altura del Dofinari.

A partir de l'hora de sortida, les 8.45 hores, i a mida que avanci la carrera, sempre en funció del pas del primer i últim corredor, s'aniran tancant i obrint, respectivament, les vies per a la circulació de vehicles.

En aquest sentit, les 11.30 hores és l'hora màxima per acabar la carrera i a partir d'aquesta hora s'obrirà la circulació pels carrers tallats.

stats