PAÍS VALENCIÀ
Política 27/05/2015

Mònica Oltra: "Això no és un joc entre Compromís i el PSOE"

La cap de llista de Compromís es nega a dir, per ara, en declaracions a Catalunya Ràdio, que el socialista Ximo Puig hagi de ser el president

Ara
1 min
Mònica Oltra, portaveu de Compromís / ACN

BarcelonaDesprés del 24-M, Alberto Fabra té clar que no presidirà de nou la Generalitat Valenciana. Socialistes, Compromís i Podem han iniciat ja converses per forjar un govern d'esquerres que arraconi els populars. "Ens hem d'entendre i hem de fer-ho posant al centre la política i no el partidisme", ha assegurat la cap de llista de Compromís, Mònica Oltra, en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha afegit que no es pot reduir tot a un "joc entre Compromís i el PSOE".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I és que, encara que els socialistes hagin obtingut més vots, Oltra no dóna el braç a tòrcer i es nega a dir amb claredat que Ximo Puig hagi de ser el president. "Això va molt més enllà dels numerets i de canviar cadiretes", ha sentenciat. De fet, ha subratllat que cal comptar amb tot l'espectre parlamentari, fins i tot amb Ciutadans.

En tot cas, Oltra ha insistit que la prioritat ara és seure a parlar "del què no del qui" i no "intercanviar cromos", perquè el que cal és "canviar" la manera de fer política "dels que porten 40 anys".

stats