POLÍTICA
Política 03/07/2012

José Montilla obre compte a Twitter com a expresident i senador

L'expresident de la Generalitat i actual senador del PSC va obrir dilluns a la tarda el seu compte, que gestionarà amb el seu equip

Ara
1 min
Montilla, a Twitter

BarcelonaJosé Montilla és a Twitter. Es presenta al seu perfil com a "expresident de la Generalitat, senador i president-portaveu d'Eentesa pel Progrés de Catalunya". "Bona tarda, avui enceto la meva presència i participació en aquest mitjà de comunicació interactiu. Sou benvinguts. JMA". Amb aquest missatge, Montilla (@JoseMontillaA) estrenava aquest dilluns a la tarda el seu compte de Twitter, que obre un any i mig després de perdre la Presidència de la Generalitat i de renunciar a l'escó al Parlament per dedicar-se a fer de senador del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dimarts al migdia, Montilla ja havia superat els 600 seguidors. Els primers tuits de Montilla són bàsicament per donar les gràcies als tuitaires que li han donat la benvinguda. Entre elles, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, la també socialista Núria Parlon (@NuriaParlon). Montilla deixa clar que el compte el gestionarà juntament amb el seu equip.

stats