Política 28/07/2014

Montoro: "L'Agència Tributària arribarà fins al final en el cas Pujol"

El ministre d'Hisenda diu que les investigacions ja havien començat fa temps i que la confessió de Pujol s'ha d'entendre com a "resposta" a aquestes indagacions

Efe
1 min
El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro

SevillaEl ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha assegurat avui que l'Agència Tributària "arribarà fins al final" en el cas de l'expresident català Jordi Pujol, la confessió del qual ha atribuït a investigacions que s'estaven desenvolupant fa temps. "Aquí no hi ha cap tipus de discriminació", ha dit. Segons el seu parer, és "molt positiu" que es comprovi la situació de qualsevol contribuent amb "independència de la seva condició", ja que "tots som iguals davant la llei".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cristóbal Montoro ha manifestat també que l'Agència Tributària estarà "comprovant" les declaracions complementàries de la família Pujol per internet i ha insistit en la idea que en aquest cas de "tanta notorietat pública cal aclarir tots els extrems".

L'expresident català Jordi Pujol va anunciar aquest divendres que la seva família ha regularitzat "en aquests últims dies" uns fons a l'estranger relacionats amb l'herència del seu pare, i va demanar "perdó" per l'"error" comès en la gestió d'aquest llegat, que, segons ell, ha "contaminat" els seus set fills i la seva dona.

stats