DEBAT ABANS DE LES PRIMÀRIES
Política 01/02/2011

El primer cara a cara entre Tura i Hereu, via Twitter

"No és amb una carta unilateral com s'organitza un debat", ha dit la dirigent del PSC al seu Twitter

Redacció
1 min

BarcelonaLa dirigent del PSC i aspirant a candidata a l'alcaldia de Barcelona, Montserrat Tura, ha criticat via Twitter que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, accepti "unilateralment" participar en debats en mitjans de comunicació, un retret que ha suposat l'inici d'una picabaralla a la xarxa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No és amb una carta unilateral com s'organitza un debat. Els que em coneixeu sabeu que no defugiré debatre, però costa entendre que qui no volia debat intern ara tingui interès a fer-lo extern", ha dit Tura al seu Twitter sobre la carta que Hereu ha enviat a La Vanguardia confirmant la seva intenció de participar en un cara a cara. Hereu li ha respòs que no té "cap problema en fer els debats que calgui i en les condicions que es creguin".

"Debats quan calgui i on calgui queda bé. Podem no fer res més que debats i cara a cara en els mitjans durant tota la campanya. Aleshores, on queda l'activitat dirigida als militants i simpatitzants que han de ser els protagonistes d'aquest procés. En quina prioritat els situeu?", ha replicat Tura. La dirigent del PSC encara ha tornat a insistir amb una advertència al seu contrincant sobre com CiU pot aprofitar la controvèrsia: "I els nostres adversaris reals a sucar-hi pa. Hi ha persones que busquen un acord per equilibrar els actes interns i els externs, els deixem treballar o desconvoquem reunions?".

stats