Política 09/01/2012

Montserrat Tura: “El partit va més enllà de l'estructura orgànica”

La diputada del PSC no descarta presentar-se com a candidata a presidenta de la Generalitat si es fan primàries a la francesa "obertes a tothom"

Ara
1 min

BarcelonaMontserrat Tura té el convenciment que pot continuar fent política “des de qualsevol lloc”, malgrat que l'últim congrés del PSC l'ha deixada fora de la primera línia del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, la diputada del PSC ha subratllat la necessitat d'unes primàries “a la francesa” obertes a qualsevol militant per escollir els candidats a president de la Generalitat i a les alcaldies importants del país. En aquest sentit, ha fugit d'estudi quan se li ha preguntat si “té més amics fora que dins del PSC”: "El partit va més enllà de l'estructura orgànica”, ha respost Tura. La diputada no descarta presentar-se com a candidata a presidenta de la Generalitat si es fan primàries, malgrat que ha perdut un procés d'aquest tipus en un pols amb Jordi Hereu per l'alcaldia de Barcelona: "És un exercici de democràcia important", ha dit.

Sobre les declaracions d'Ernest Maragall, que la setmana passada advocava per un corrent crític al PSC, Tura ha assegurat que “això” ja ha existit en l'esquerra socialista i que “mai ha sigut reeixit”.

stats