Política 06/09/2014

El cap de gabinet de Rajoy: "Hem de treure l'estrella de l'odi de la senyera de tots"

Jorge Moragas elogia en la conferència política del PP a Catalunya l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana per la manifestació de la Diada a Tarragona, que "serà qualitativa, no quantitativa".

M. Colomer
1 min

BadalonaEl cap de gabinet de Mariano Rajoy, el català Jorge Moragas, ha elogiat aquest dissabte la creació "espontània" de l'entitat espanyolista i antisobiranista Societat Civil Catalana (SCC) i la manifestació que han convocat per la Diada Nacional a Tarragona a favor de la unitat d'Espanya. Una manifestació, ha dit, que ha de servir per "treure l'estrella de l'odi de la senyera de tots".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Moragas, que ha participat en una taula rodona amb el president de Societat Civil Catalana en la conferència del PP a Badalona a menys d'una setmana de la Diada que tanca aquest dissabte la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha acusat l'independentisme de promoure "l'odi a l'altre".

"Fins als nassos" de sobiranistes

El president de SCC, Josep Ramon Bosch, ha considerat que ha arribat el moment que els unionistes "perdin la por". "Ja n'hi ha prou. N'estem fins als nassos", dels sobiranistes, ha etzibat Bosch, llargament aplaudit pels assistents en la conferència dels populars.

stats