FONS DE COMPETITIVITAT
Política 10/05/2011

Joaquim Nadal: “La tossuderia de CiU ha impedit una victòria de Catalunya”

El president del grup parlamentari del PSC reacciona així després de votar a Madrid en contra que el govern espanyol pagui el fons de competitivitat aquets any, com defensa a Catalunya

M.colomer
1 min

BarcelonaRes de nou. El PSC ha votat al Congrés amb el PSOE contra la moció de CiU per forçar l'executiu espanyol a pagar aquest any els 1.450 milions del fons de competitivitat. Pura tàctica, a parer del PSC, que obvia així que la resta de partits catalans, inclòs el PP, s'han trobat al voltant del text de CiU, que el PSC va votar a favor, en canvi, quan el va presentar ERC al Senat. Els socialistes catalans han preferit mantenir-se fidels a la disciplina de vot amb el PSOE i defensar una esmena de substitució que es limitava a instar els governs a seguir negociant en el marc de la comissió bilateral Estat-Generalitat que presideix Josep Antoni Duran i Lleida, però que no posava data al pagament del fons.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat les repetides insinuacions del PSC a Catalunya que, si calia, es desmarcaria del PSOE per defensar el fons de competitivitat, el president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha preferit fer com aquell qui no veu la que li cau per tots costats i, al seu twitter, ha proclamat: “He de dir que la tossuderia de CiU ha impedit una victòria de Catalunya”.

stats