Política 09/07/2012

Navarro rebutja les crítiques de Griñán i reitera el suport del PSC al pacte fiscal

El primer secretari del PSC avisa que el defensarà "opinin el que opinin" els socialistes andalusos i insta el president del PSOE a ocupar-se dels andalusos i a no atacar Catalunya per distreure l'atenció d'altres problemes

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC ha rebutjat les crítiques que aquest diumenge va fer el president d'Andalusia, José Antoni Griñán, al pacte fiscal català per insolidari. Pere Navarro li ha recomanat que es preocupi dels interessos dels andalusos i li ha recordat que ell defensarà "per sobre de tot" els de Catalunya", cosa que implica el pacte fiscal "opinin el que opinin" els socialistes andalusos. Griñán és el president del PSOE i les paraules de Navarro representen un enfrontament obert, sobretot quan li ha advertit que "la solidaritat no pot ser injusta amb els solidaris" perquè "tant socialista és la solidaritat com la justícia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder dels socialistes catalans ha atribuït les crítiques a la voluntat de Griñán de "distreure l'atenció" d'altres problemes, com la divisió interna del PSOE Andalús, que va fer que rebés un 30% de vot de càstig. Aquestes paraules les ha pronunciat en una conferència al Cercle d'Economia sobre el pacte fiscal, on ha condicionat el consens al pacte fiscal a la inclusió d'un pacte fiscal que especifiqui a què es dedicaran els beneficis. Navarro ha definit la cimera d'aquest dijous com la "definitiva" i ha advertit Artur Mas que encara ha de negociar si vol consens.

stats