REUNIÓ DEL PSC
Política 12/01/2011

Nadal adverteix que només estendran la mà a Mas "en temes molt puntuals"

Consol Prados serà l'encarregada de seguir, des de l'oposició, la tasca del fins ara socialista Ferran Mascarell al capdavant de Cultura

Sara González
1 min

Sant Fruitós del BagesEl portaveu del PSC, Joaquim Nadal, ha assegurat avui, després de la reunió del partit al Món Sant Benet, que el seu grup vol fer una "oposició contundent quan calgui, alternativa amb propostes programàtiques" i que tan sols estendran la mà al Govern d'Artur Mas en "temes molt puntuals" de gran interès pel país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PSC ha dedicat la jornada d'avui a repartir-se les tasques i responsabilitats que tindran els diputats durant la legislatura. Consol Prados s'encarregarà del marcatge més morbós de la legislatura, perquè serà l'encarregada de seguir el seu excompany de partit i ara conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Pel que fa al procés intern de primàries que hi haurà entre Jordi Hereu i Montserrat Tura, Nadal ha assegurat que es tracta de quelcom que pot "enfortir el partit". És més: ha assegurat que, en tots aquells municipis que calgui, si es presenten dues persones hi haurà primàries. En referència a una enquesta interna que situa Hereu en tercera posició per darrere de Trias i Fernández Díaz, Nadal ha revelat que José Montilla –que només ha anat al Món Sant Benet a l'hora de dinar– els ha als socialistes reunits al complex que era mentida.

stats