POLÍTICA
Política 06/08/2012

Navarro reclama al Govern que negociï el pacte fiscal i es deixi de "frivolitats" independentistes

Critica que CiU pacti amb el PP entre setmana i aposti per l'estat propi el cap de setmana

Ara / Acn
1 min
Navarro, durant una visita aquest dilluns a Flix

FlixEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha replicat aquest dilluns al secretari d'organització de CDC, Josep Rull, assegurant que els catalans no necessiten "frivolitats sobre la independència", sinó que el que cal és que el Govern negociï a Madrid el pacte fiscal aprovat al Parlament per la federació, ERC i ICV-EUiA, i que van avalar només parcialment el socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha admès que la negociació "no serà fàcil i menys amb un govern popular" a l'executiu central. Per aquest motiu, el líder dels socialistes ha instat els convergents a treballar per aconseguir-ho. Navarro ha lamentat que CiU i PP pactin el que considera que és una retallada de drets i serveis entre setmana mentre que el cap de setmana fan sortir els dirigents més independentistes per fer proclames a favor de l'estat propi.

El líder del PSC ha fet aquestes declaracions durant una visita a Flix, just un dia després que el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, apostés per la creació d'un sector independentista al PSC com a mostra que el PSC no obvia que "en l'actual escena política catalana s'ha mogut el mapa" cap a posicions obertament sobiranistes.

stats