Política 15/12/2011

Navarro: "Els deutes s'han de pagar"

El candidat a liderar el PSC no ha negat ser el candidat oficialista i ha assegurat un lloc a Ros i Elena dins la directiva amb un esforç per fer-la "homogènia"

Ara
1 min

BarcelonaEn una entrevista a El món a RAC1, Pere Navarro, candidat a liderar el PSC, ha explicat que serà un congrés "intens i difícil" que haurà de donar respostes a la societat catalana. Malgrat això, tothom el dóna per guanyador, un fet que ell nega perquè els delegats i delegades "volen opinar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro no ha negat ser el candidat oficialista ni tampoc ha tancat les portes de la futura directiva del partit a Ros o a Elena, sobretot si fan un "esforç per aconseguir una direcció homogènia". "Cal capacitat de posar-se d'acord", ha afegit.

L'addicional tercera

Navarro ha reconegut que "els deutes s'han de pagar", en relació amb el govern espanyol socialista i en funcions que ara nega 759 milions d'euros a Catalunya. Tot i això, ha desviat l'atenció contra "la gesticulació" del govern de la Generalitat de Catalunya, al costat dels quals no els "trobaran", ja que creu que "les coses s'han de fer ben fetes". Opina que els gestos i les decisions que ha pres el Govern al respecte "no són bones per al país".

Iceta

Tot i que no li ha volgut garantir el lloc a Miquel Iceta, que ha fracassat en la seva proposta de candidatura conjunta, Navarro li ha manifestat la seva admiració i li ha dit que "és molt valuós" i un "molt bon portaveu". L'alcalde de Terrassa, però, s'ha emparat en el fet que l'estructura del partit no es debat en aquest congrés del PSC per no parlar del destí d'aquest membre també de l'aparell del partit.

stats