Política 02/04/2012

Navarro ofereix a Mas negociar un "gran" acord sobre el pacte fiscal

El president ha comunicat al socialista la seva intenció d'iniciar una ronda de contactes amb totes les formacions

Acn
2 min

TerrassaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha mostrat disposat a reunir-se amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per poder arribar a un "gran" acord que permeti a Catalunya anar a Madrid amb "la força suficient" per aconseguir un bon pacte fiscal. Navarro ho ha dit després de la visita que el president ha fet a l'empresa terrassenca Cideyeg, en què ha comunicat al líder socialista la seva intenció d'iniciar una ronda de contactes amb totes les formacions polítiques per definir les línies estratègiques que caldrà defensar al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El socialista ha recordat que el PSC ja va presentar la seva proposta de pacte fiscal i que també està mantenint trobades amb els diferents grups.

Pere Navarro ha explicat que el president ha aprofitat la seva visita a l'empresa terrassenca Cideyeg per transmetre-li el seu interès d'iniciar una ronda de contactes amb els diferents grups amb representació al Parlament per apropar postures entorn el pacte fiscal. "No hem fixat data, però espero que després de Setmana Santa rebem una comunicació oficial", ha comentat Navarro.

Així mateix s'ha mostrat disposat a negociar aquesta qüestió i ha recordat que el PSC "ja va presentar la seva proposta de pacte fiscal" i que també s'està reunint amb els grups parlamentaris per poder anar a Madrid "amb la força suficient" i aconseguir "una millora en les condicions econòmiques de Catalunya".

Precisament aquest dilluns el secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha anunciat que Artur Mas iniciarà en les properes setmanes una ronda de contactes amb totes les forces polítiques catalanes per parlar sobre aquesta qüestió. Tot i no haver volgut donar gaires detalls en espera que els doni el Govern, Pujol ha afirmat que "no més enllà" de la primera setmana de maig les reunions s'hauran produït.

stats