Política 16/07/2011

Navarro prioritza "catalanitzar" el PSOE a tenir un grup propi a Madrid

Acn
2 min
L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha participat a l'escola nacional de la JSC

Lloret de MarL'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha assistit aquest dissabte a l'escola de formació nacional que celebra la Joventut Socialista de Catalunya a Lloret de Mar. Navarro ha prioritzat "catalanitzar" el PSOE a tenir un grup propi al Congrés. "Hem d'aconseguir tenir més visualització al PSOE i, per tant, impregnar de les nostres idees els socialistes espanyols", ha relatat l'alcalde terrassenc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el marc de l'escola nacional que celebra la Joventut Socialista de Catalunya aquest cap de setmana a Lloret de Mar, l'alcalde de Terra, Pere Navarro, ha aprofitat la seva intervenció per parlar, entre altres coses, de la relació entre el PSC i el PSOE. Segons ha defensat prefereix "catalanitzar" el PSOE, més que no pas tenir un grup propi al Congrés. "No sé si hem de tenir grup propi, la veritat és que no em molesta la idea, però m'interessa més impregnar el PSOE de les nostres idees sobre el futur del socialisme", ha remarcat. En aquest sentit, Navarro ha afirmat que el PSC cal tenir més visualització" al PSOE i ha defensat l'estructura federal perquè hi hagi un "respecte mutu" entre Catalunya i Espanya.

Navarro que és un dels possibles candidats a substituir Montilla a la direcció de la formació, ha afirmat, bromejant, sobre la possibilitat que ell sigui candidat a primer secretari del PSC. Fins ara només Joan Ignasi Elena, en representació de la plataforma crítica Nou Cicle, s'havia postulat obertament pel càrrec de primer secretari.

Durant el seu discurs, Navarro també ha fet referència al moviment del 15-M, i per això ha assegurat que cal "acostar-s'hi i dialogar", ja que moltes de les seves reivindicacions també hi són al programari del partit. En aquest sentit, Navarro ha assegurat que un dels problemes que ha tingut el PSC davant el declivi electoral que ha protagonitzat ha estat no saber comunicar "què és el que es fa i què és el que es vol fer".

stats