Política 22/11/2014

La Casa del Rei assegura que "mai ha encarregat res al 'petit Nicolás'"

La institució subratlla que Joan Carles de Borbó "mai" va rebre el noi, tal com assegura ell en una entrevista aquest dissabte a 'El Mundo'

Efe
1 min
El Petit Nicolàs es reivindica com un col·laborador del govern espanyol. EL MUNDO

MadridLa Casa del Rei assegura que mai ha encarregat res a Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com "el petit Nicolás", i el rei Joan Carles no l'ha rebut, segons han informat a EFE fonts d'aquesta institució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant l'entrevista publicada al diari 'El Mundo' aquest dissabte, en la qual Nicolás Gómez Iglesias afirma que col·laborava amb la Zarzuela, les fonts de la Casa del Rei han precisat que aquesta institució no ha fet cap encàrrec de cap tipus a aquesta persona, "ni sobre el procediment judicial referit a la infanta Cristina ni sobre cap altre assumpte".

Expliquen, a més a més, que, "davant la intenció de ser rebut" per Joan Carles, "se li va transmetre que ho demanés per escrit seguint el procediment oficial habitual".

"En aquest sentit, mai es va rebre aquesta petició" i Nicolás Gómez Iglesias, per tant, "mai ha estat rebut pel senyor Joan Carles", han subratllat les mateixes fonts de la Casa del Rei.

stats