Política 26/10/2016

Nova amenaça de mort a Puigdemont i la seva família

Els Mossos han confirmat que investigaran una piulada que diu que el president i "els seus fills es menjaran un tret"

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat novament amenaçat de mort a través de les xarxes socials. Aquest cop a Twitter, un usuari anònim que es fa dir Akisukinho, ha enviat un missatge a Puigdemont on el qualifica de "fill de puta" i l'adverteix que si segueix sent independentista "ell i els seus fills es menjaran un tret". La piulada va acompanyada d'una fotografia on es veu una persona encaputxada amb una pistola a la mà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que encara no hi ha cap denúncia sobre aquest nou cas, els Mossos han anunciat a través del seu compte de Twitter que han obert diligències i que investigaran aquestes noves amenaces cap al president i la seva família.

No és la primera vegada que el president Puigdemont és amenaçat a través de les xarxes socials. Fa uns dies un altre usuari, aquest cop a Facebook i fent públic el seu nom i cognom, va amenaçar de mort el president. En un primer moment Puigdemont va presentar una denúncia, però la va acabar retirant després que l'autor del missatge demanés disculpes públicament a través del seu perfil de Facebook i de la ràdio.

stats