Política 29/09/2017

Nuet, Asens i Fachin participaran a l'acte de final de campanya de l'1-O

Diuen que el referèndum és "un exercici en defensa de la democràcia"

Ara
1 min
Fachin, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl líder d'EUiA, Joan Josep Nuet; el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, i el secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, participaran aquest divendres a l'acte conjunt de tancament de campanya. Segons ha avançat 'Nació digital' i ha confirmat l'ARA, hi assistiran perquè creuen que l'1 d'octubre és un "un exercici en defensa de la democràcia, l'autogovern i les institucions catalanes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Es tracta d'un acte a favor de la democràcia", han apuntat fonts consultades per l'ARA, que han afegit que estan convençuts que a partir de l'1-O es reconfiguraran els espais.

Aquest vespre es tancarà la campanya electoral del referèndum amb un míting final conjunt que se celebrarà a la Font Màgica de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Està previst que hi intervinguin el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras; la diputada de la CUP Mireia Boya; el president de l'ANC, Jordi Sànchez, i el d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

També estan previstes les intervencions de la presidenta de l'AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el de l'ACM i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, per visualitzar el suport als alcaldes querellats per voler col·laborar amb el referèndum.

stats