POLÍTICA 2.0
Política 07/04/2011

Núria Marín: "La més moderna de tota l'administració sóc jo”

La socialista no veu "compatible" dedicar-se "amb cos i ànima a la ciutat i al partit" ocupant la primera secretaria

Acn
2 min
Una piulada projectada darrere de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín (PSC)

L'Hospitalet de LlobregatL'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha celebrat que fa 100 dies del seu aterratge a les xarxes socials. I ho ha volgut fer trobant-se presencialment amb un centenar de seguidors seus al Facebook i al Twitter, molts dels quals eren coneguts membres del PSC a la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest acte l'alcaldessa ha fet autocrítica amb el seu consistori. "La més moderna de tota l'administració sóc jo", ha etzibat Marín. I ha concedit que el consistori que presideix "no està a l'alçada del moment". "No és normal que qualsevol ciutadà parli amb mi a través del Twitter i no amb l'Ajuntament", ha asseverat. "Hem de posar l'administració local més a prop del ciutadà a través de la xarxa", ha esperonat. I s'ha compromès a fer-ho "quan passin les eleccions". També s'ha declarat "sorpresa de veure que molts polítics tenen el seu Twitter només per mostrar la seva opinió però no responen".

No ha deixat gairebé res per contestar. "No és compatible dedicar-se amb cos i ànima al partit i amb cos i ànima a la ciutat". Això ha dit quan aquesta un ciutadà li ha preguntat via Twitter si aspiraria a la secretaria del PSC si el seu resultat electoral el 22-M és bo. "Ja us dic d'entrada que jo em dedicaré a la ciutat de l'Hospitalet, i aquesta és la meva prioritat, avui, el 23 de maig, i el 23 de maig de l'any vinent", ha assegurat.

Marín també ha considerat que cal canviar algunes lleis per liberalitzar els operadors de WiFi, i ha lamentat que el consistori pot fer poques coses fins que no "es produeixi un canvi normatiu". Pel què fa a ella, està convençuda de les possibilitats d'internet: "Crec que sincerament aquesta és una experiència que continuaré tirant endavant per sempre", ha dit. "He vist que la xarxa també serveix per millorar la ciutat", ha conclòs.

stats