Política 16/07/2015

Núria Parlon no repetirà com a diputada del PSC el 27-S

La número dos del partit diu que les "velles formacions polítiques –també la meva- no han estat capaces de posar-se radicalment al costat de la gent"

Ara
1 min
Núria Parlon

BarcelonaLa viceprimera secretària del PSC i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha anunciat aquest dijous que no repetirà com a diputada el 27-S. En una carta penjada a la seva web, Parlon ha anunciat que ha pres aquesta decisió pel "compromís" que va adquirir amb els veïns del seu municipi. El 24-M Parlon va aconseguir la majoria absoluta a Santa Coloma, fet que la deixa com una de les dirigents municipals més consolidades dels socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Parlon, que era diputada des del 2012, tres anys més tard d'esdevenir alcaldessa, assegura a la carta que ja ho ha fet saber al primer secretari del partit, Miquel Iceta, i no estalvia crítiques a la seva formació i a la resta. Diu que les "velles formacions polítiques –també la meva- no han estat capaces de posar-se radicalment al costat de la gent, de patir al seu costat". També expressa el seu malestar en assegurar que "els temps de la vella política, plagada de secrets i mitges veritats han de ser enterrats", i que ella "no contribuiria a posar el meu granet de sorra si no compartís públicament que darrere de la meva decisió també hi ha una altra convicció".

stats