ELECCIONS 22-M
Política 20/05/2011

De Gispert demana perdó per haver titllat de "dictadura socialista" el govern de Barcelona

"Lamento la repercussió mediàtica que ha tingut un comentari desafortunat", diu la presidenta del Parlament en un comunicat

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La fugaç i sonada entrada en campanya de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha acabat amb una petició de disculpes. De Gispert, que ahir va fer una crida a posar fi a la “dictadura socialista” a Barcelona en un míting de CiU, lamenta a través d'un comunicat “la repercussió mediàtica que ha tingut un comentari desafortunat”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del Parlament subratlla que la intenció de les seves paraules a l'acte del districte de Sarrià-Sant Gervasi era referir-se “al control i al monopoli de poder municipal que hi ha hagut a Barcelona des del primer govern municipal democràtic”.

De Gispert també insisteix que no qüestiona, ni ha “qüestionat mai, la legitimitat i la trajectòria democràtiques del PSC ni la seva contribució al benestar col·lectiu, des de les institucions públiques”.

Les parules de De Gispert van quedar enregistrades i les podeu sentir en el vídeo de l'ARA TV, que va acompanyar al míting el nord-americà John MacPeek, com a periodista ciutadà, dins de la sèrie 'Ciutadans del món a la campanya de Barcelona'.

stats