Política 01/03/2012

El govern espanyol destitueix el responsable de l'Oficina Antifrau que va investigar el Gürtel

Els càrrecs substituts són de lliure assignació

Acn
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El govern espanyol ha destituït el cap de l'Oficina Nacional d'Investigació del Frau (ONIF) i responsable de la investigació del cas Gürtel, Víctor de la Morena, i els altres cinc caps d'equip, tots ells inspectors d'Hisenda, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'Agència Tributària. És el primer cop que es canvien els caps d'equip de l'oficina antifrau, tot i que el responsable sol ser substituït quan hi ha un canvi de govern. En aquest sentit, fonts de l'Agència Tributària han tret importància als canvis i han explicat que el relleu no és excepcional, ja que es tracta de llocs de lliure assignació que es poden canviar lliurement per part del govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De la Morena i els altres cinc caps d'equip van ser destituïts ara fa una setmana, dijous passat. Tots ells són inspectors d'Hisenda amb una llarga trajectòria professional i ocupen un lloc de lliure designació i estrictament professional.

Fonts de l'Agència Tributària han assegurat que els canvis corresponen a l'àmbit del personal directiu, com ja ha passat en anteriors ocasions, i que no suposa cap perjudici per a la capacitat professional de l'oficina antifrau.

stats