Política 30/06/2011

Ajornat el nomenament del nou director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC)

Fonts del Govern han assegurat que el president Mas estudia diversos candidats i que vol donar-se més temps per proposar un nom que generi el major consens

Efe
1 min

BarcelonaEl nomenament del director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, que estava fixat per al ple de la setmana que ve, ha quedat ajornat, segons que han confirmat a Efe fonts del govern català i de CiU. La Taula i la Junta de Portaveus van decidir aquesta setmana que la designació del substitut al capdavant de l'OAC de David Martínez Madero, que va morir a final de gener, es fes en el ple que comença dimecres de la setmana que ve, 6 de juliol, però finalment el Govern i CiU, el grup que li dóna suport, han fet marxa enrere després de sondejar l'oposició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del Govern han assegurat que el president Artur Mas estudia diversos candidats i que vol donar-se més temps per proposar un nom que generi el major consens possible. Correspon al ple del Parlament elegir el candidat, per a la qual cosa es requereix el suport de tres cinquenes parts de la cambra -90 diputats- en primera votació o de la majoria absoluta en segona votació -68 diputats-.

El magistrat Daniel de Alfonso, que comptava amb l'aval del PP, és un dels noms que s'havien estudiat per a aquest càrrec.

stats