CORRUPCIÓ
Política 23/10/2014

ERC, ICV i la CUP demanen a la justícia que arribi al fons de l'entramat de la família Pujol

Lluís Salvadó afirma que la detenció d'Oleguer Pujol no li ha sorprès i Dolors Camats diu que ara ja "s'ha acabat" la tolerància amb la impunitat

Acn
1 min

BarcelonaERC, ICV i la CUP han demanat aquest dijous a la justícia celeritat i arribar fins al fons del suposat entramat corrupte de la família Pujol, després que la fiscalia i la policia hagin escorcollat, detingut i imputat aquest matí el domicili i les empreses d'Oleguer Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els ecosocialistes i la CUP partits creuen que això és l'inici del fi de la impunitat dels negocis dels fills de l'expresident i reclamen que s'arribi a investigar tots els negocis i suposats fraus fiscals de la família de l'expresident de la Generalitat. La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha dit que, tot i que el govern espanyol i el català "mirin a una altra banda", ara ja "s'ha acabat" la tolerància amb la impunitat. EUiA ha reclamat que tota la família Pujol Ferrusola comparegui en la comissió d'investigació sobre el frau fiscal.

Al seu torn, ERC confia que l'acció judicial al voltant de la família Pujol no s'aturi i els jutges arribin "fins el fons". El secretari general adjunt del partit, Lluís Salvadó, ha explicat que no els ha causat sorpresa la detenció d'Oleguer Pujol, tot i que cada sospita de corrupció que plana sobre l'entorn d'aquesta família genera una "preocupació molt important" sobre la gestió de la funció pública. Els republicans treballaran sobre aquesta qüestió en la comissió d'investigació del Parlament, tot i que encara no han decidit si demanaran la compareixença de Jordi Pujol i d'algun dels seus fills.

També Ciutadans ha demanat aquest dijous a la Fiscalia i a l'Audiència Nacional que esclareixin l'abast de la "fortuna" dels Pujol.

stats