Política 19/07/2012

Oriol Pujol: “CDC no es va lucrar mai ni del Palau de la Música ni de l'Orfeó Català”

El secretari general de CDC assegura a RAC1 que encara no han rebut la interlocutòria del jutge en què es reclama al partit una fiança de 3,2 milions com a responsable civil pel cas Palau. Concreta que s'abonarà amb un aval del patrimoni del partit

Ara
1 min
Oriol Pujol al consell nacional de CDC

Barcelona"CDC no es va lucrar mai ni del Palau de la Música ni de l'Orfeó Català". Amb aquesta contundència s'ha expressat el secretari general de Convergència, Oriol Pujol, en declaracions a RAC1 aquest dijous, que ha assegurat que el partit encara no ha rebut la interlocutòria del jutge en què es reclama al partit una fiança de 3,2 milions com a responsable civil pel cas Palau. Pujol ha concretat que l'import s'abonarà amb un aval del patrimoni del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge del cas Millet va dictaminar aquest dimecres que CDC va rebre fons de l'Associació Orfeó Català "a través d'entregues opaques de diners en efectiu" per valor de 2.314.495 euros realitzades en el període 2002-2008 pels imputats Fèlix Millet i Jordi Montull.

Pujol ha denunciat que el procediment del jutge ha sigut "absolutament anòmal", i ha concretat que, quan rebin la interlocutòria, l'abonament dels 3,2 milions de fiança es farà amb un aval del patrimoni del partit. No obstant, ha recordat que els fulls de la interlocutòria només assenyalen un "indici que s'ha de provar", i ha indicat que "l'indici inicial no és qui rep els diners, sinó que són unes comissions rebudes".

El secretari de CDC ha clamat reiteradament una acèrrima defensa de l'"honorabilitat" del partit i ha carregat contra els "comentaris lleugers" que s'estan fent sobre el cas. Ha confirmat que el partit recorrerà la interlocutòria.

stats