Política 02/04/2012

Oriol Pujol: "Difícilment CiU donarà suport als pressupostos de l'Estat"

El secretari general de CDC considera "desconcertants" els comptes del PP i vincula qualsevol suport al fet que es paguin els 219 milions corresponents a la disposició addicional tercera de l'Estatut

Oriol March
1 min

BarcelonaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha assegurat aquest matí que "difícilment" CiU donarà suport als pressupostos generals de l'Estat que el govern espanyol va presentar divendres passat. "Són uns comptes desconcertants", ha valorat Pujol, que ha vinculat qualsevol llum verda dels nacionalistes a què els pressupostos incloguin els deutes que l'Estat té contrets amb Catalunya. Es referia als 219 milions corresponents al pagament de la disposició addicional tercera de l'Estatut referida al 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al balanç que fa CDC dels primers 100 dies del govern de Mariano Rajoy, el secretari general de la formació els ha jutjat com a "desconcertants". El mateix adjectiu (amb el qual el 'Financial Times' ha qualificat els pressupostos espanyols) ha fet servir Pujol per referir-se a l'amnistia fiscal que pretén fer aflorar 25.000 milions d'euros.

stats