Política 01/04/2012

Oriol Pujol: "No hi haurà pujolisme 2.0, el president va trencar el motlle"

Carles Capdevila, director del diari ARA, repassa l'actualitat política catalana i espanyola en una entrevista a Oriol Pujol Ferrussola, proclamat fa set dies secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya

Ara
1 min
ORIOLPUJOL: "No hi haurà pujolisme 2.0,  el president va trencar el motlle"

BarcelonaCarles Capdevila, director del diari ARA, repassa amb Oriol Pujol diferents temes de l'actualitat política i econòmica de Catalunya. Des del seu flamant càrrec com a secretari general de CDC, Pujol assegura que "tant Convergència com Unió tenen la mateixa direcció i res no em fa patir", respecte al nou rumb més marcadament sobiranista del seu partit després del congrés que van celebrar a Reus el cap de setmana passat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol contesta a Capdevila que no hi ha contrapartides per al Govern a la concessió del pacte fiscal. Concretament, diu que l'executiu català no pot oferir "cap renúncia a res, el plantejament de la sobirania sense límits és sobirania i dret a decidir; de retruc, dret a decidir sense límits".

Tot i això, el líder de CDC no aporta cap alternativa a la negativa que va expressar el ministre De Guindos sobre el fet que Catalunya aconseguís el pacte fiscal. Simplement, es limita a dir que el president Mas "va dir que el 2012 seria un any crucial".

Sobre el projecte Eurovegas, Pujol reconeix que si la situació econòmica de Catalunya fos una altra, el Govern se'l miraria amb "uns altres ulls".

Sobre el famós pinyol de CDC, Pujol assegura que "hem passat de pinyol a pinya".

Podeu llegir la informació completa a l'Ara Premium.

stats