AVANÇAMENT EDITORIAL
Política 16/03/2015

Justo Molinero, a Junqueras: "Estic segur que no t'importaria tenir res amb Marta Rovira"

El líder d'ERC defensa des de Catalunya Ràdio que "la gent que porta 20 anys dedicant-se a la política hauria d'aportar tot aquest coneixement que té al món privat"

Ara
2 min
Oriol Junqueras i Justo Molinero / CATALUNYA RÀDIO

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, i el periodista Justo Molinero han coincidit aquest dilluns en una distesa conversa a 'El matí de Catalunya Ràdio' per presentar el llibre 'Revoltats', fruit de converses entre els dos sobre temes diversos, polítics o no. "Junqueras està molt compromès amb les dones i amb els seus drets, no tot és el llit", ha admès Molinero després de reconèixer que no va aconseguir que el líder dels republicans parlés sobre les seves relacions afectives. Tot i això, el periodista ha confessat que li cau molt bé Marta Rovira i ha afegit, dirigint-se a Junqueras: "Estic segur que no t'importaria tenir res amb ella". "No diré mai ni sí ni no a aquest tipus de preguntes, tenim un país per aixecar", ha replicat ell, tirant pilotes fora amb humor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Igualment, Molinero ha explicat que Junqueras "és un savi, pots parlar amb ell del que vulguis, i en sap". "Tu no enganyes, ets independentista des que et lleves fins que te'n vas a dormir", ha afegit, tot i que no s'ha mullat per la independència, sinó que ha opinat que ell ha de complir la llei, i els altres, canviar-la, si de cas. "L'obligació de tots nosaltres és convèncer que fer un estat servirà per fer un país millor", ha replicat Junqueras, que ha insistit que "necessitem la independència perquè necessitem resoldre els problemes dels nostres conciutadans". "Sempre voldria tenir més oportunitats per explicar-me", ha afegit, disconforme amb les vegades que el criden als mitjans de comunicació.

Per altra banda, Junqueras ha avançat que intentarà situar més experts per assessorar el Govern si Artur Mas segueix sense voler-los dins del Govern, i ha apostat perquè "la gent que porta 20 anys dedicant-se a la política hauria d'aportar tot aquest coneixement que té al món privat" i així "obrir portes i finestres perquè arribi una mica de corrent d'aire". "De tant en tant, la classe dirigent s'ha de renovar. Perpetuar-se no ajuda gaire", ha afegit.

Preguntat sobre el delegat del govern espanyol a Andalusia, que va criticar Ciutadans per ser un partit d'origen català amb un líder català, Molinero ha estat rotund: "És un 'gilipolles'".

stats