INVESTIDURA
Política 11/06/2015

Junqueras governarà Sant Vicenç dels Horts amb Podem

El líder d'ERC intenta tancar també un acord d'estabilitat amb ICV i CiU, amb qui ha governat els darrers quatre anys

Agències
1 min
Oriol Junqueras, amb els integrants dle nou govern de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels HortsEl president d'ERC i candidat de Junts per Sant Vicenç (ERC), Oriol Junqueras, serà elegit alcalde de la localitat del Baix Llobregat amb el suport de Sant Vicenç Sí que Pot, formació vinculada a Podem amb qui governarà. L'assemblea de Junts per Sant Vicenç ja ha ratificat l'acord i està previst que la de Sant Vicenç Sí que Pot ho faci aquest dijous a la nit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Oriol Junqueras va governar els últims quatre anys gràcies al pacte al qual va arribar la seva formació el 2011 amb ICV i CiU, el qual va aconseguir desbancar el PSC, que va ser la força més votada. En les passades eleccions, la llista encapçalada pel president d'ERC va ser la més votada i va aconseguir nou regidors, que ara se sumen als dos de Podem, de manera que obté la majoria absoluta del ple.

Segons ha explicat Junqueras a Ràdio Sant Vicenç, també treballa per pactar pactes d'estabilitat amb ICV i CiU. "L'objectiu és arribar al màxim d'acords amb el màxim de gent i estem en la línia adequada, buscant el màxim consens possible amb les forces disposades a aconseguir-lo", ha explicat Junqueras.

stats